gift

Wild Orient på nett

Wild Orient automaten har 243 gevinstlinjer, en respinnfunksjoner og er et møte med eksotisk dyreliv. Her får du et nært møte med elefanter, bavianer, pandaer, bengalske tigre og vakre fugler.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Tema: Animals
  • Linjer: 243
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Wild Orient
  • Gratis spinns: Ja
  • Programvare:

Wild Orient er en videoautomat med tradisjonell oppbygging i form av 5 hjul og 3 rader. Det er Microgaming som har utviklet den flotte naturopplevelsen som de har valgt å utstyre med 243 gevinstlinjer. Det betyr at du praktisk talt kan vinne på alle retninger av automaten gjennom de høyt utbetalende dyresymbolene og de lavt utbetalende bokstavene. Symbolene av dyrene viser vakre bilder av aper, elefanter, tigre, fugler og pandabjørner i et landskap hentet fra dypet av jungelen, og sammen med den vakre musikken gir dette en fin opplevelse når du spinner på hjulene.

Her har Microgaming klart å sette sammen et flott og gjennomført tema, selv om det er noe sparsommelig med funksjoner i Wild Orient. Unntaket er respin funksjonen som var en ny funksjon Microgaming kom med i 2015 og som lar spillerne kjøpe seg ekstra spinns på et utvalgt hjul. Dette bidrar til å gi bedre gevinstmuligheter, og under kan du lese mer om hvordan du spiller Wild Orient og hva som skal til for å nå de store gevinstene.

Hvordan spille Wild Orient?

Når du skal komme i gang med Wild Orient er det første du må bestemme deg for hvor mye du ønsker å spille for per runde. Dette kan du velge ved å bruke innsatsknappen som du finner i bunnen av automaten. Denne kan du selv regulere fra et nederste nivå på 2,50 kr per spinn og opp til 1250 kr per spinn. Jo høyere innsats du spiller med, desto større vil utbetalingene være. Men det gir naturligvis også en mye høyere eksponering å spille med en så stor innsats.

Innsatsknappen er i utgangspunktet det eneste du trenger å forholde deg til i denne delen av spillet og beløpene som fremkommer under respin knappene nedenfor hvert eneste hjul vil vi komme tilbake til senere. Herfra er det egentlig bare å hoppe inn i dyreriket og håpe på at hyggelig møte med de vakre dyrene!

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Wild Orient er kanskje ikke den automaten som har den mest innholdsrike menyen hva funksjoner angår sammenlignet med andre spilleautomater. Det er likevel flere ting å ta tak i:

Wilds: Symbolet «Wild Orient» er wild i spillet og kan bare dukke opp på hjul 2 og 4. Her vil det erstatte alle andre symboler, med unntak av scatteren, og alltid dukke opp der det gir best gevinstmulighet

Freespins: Scatteren i Wild Orient er et steinbilde av de ulike dyrene i spillet med en stor elefant i sentrum av symbolet. 3, 4 eller 5 scattere vil automatisk trigge 15 freespins og hvor hver eneste gevinst under gratisrundene vil utbetales med en multiplikator på 3x

Respin funksjon: Respin funksjonen er en nyhet fra Microgaming som lar deg kjøpe ekstra spinn på ett eller flere hjul. I bunnen av hvert eneste hjul på automaten finner du en respin knapp. Denne vil angi prisen det vil koste å spinne hjulet en ekstra gang. Jo større gevinstmulighet desto høyere vil prisen per respin være. En artig funksjon som bidrar til økte gevinstmuligheter, men som du må være forsiktig med da det vil øke eksponeringen din ytterligere

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Wild Orient?

Gevinstene i Wild Orient starter på to like symboler. Det er symbolene av de 5 ulike dyrene som gir høyest gevinster, faktisk helt opp til 20 000 mynter om du får frem 5 elefantsymboler samtidig. Du ulike bokstavene gir betydelig lavere gevinster, hvor de starter på 10 mynter og strekker seg opp til 1000.

Takket være 243 gevinstlinjer funksjonen er gevinstmulighetene gode, og her er vår erfaring at den utbetaler med høy frekvens, men ofte med lavere gevinster. I det ordinære spillet er det mulig å vinne opp til 160 ganger innsatsen din, og 480 ganger under freespins. Et absolutt godkjent nivå, og hvor toppgevinsten stopper på 60 000 mynter.

Konklusjon

Wild Orient byr på et eksotisk og vakkert møte med dyrenes rike. Hvis du liker automater hvor du bare kan lene deg tilbake og nyte bildene og musikken så er absolutt Wild Orient en automat det er verdt å forsøke. Det er uten tvil at det er på denne delen av spillet at Microgaming har hatt det største fokuset.

Det øvrige innholdet av funksjoner ligger på et relativt moderat nivå, selv om respin funksjonen er en spennende introduksjon. Det kan vise seg å være en god investering å betale for å spinne et utvalgt hjul når du ser at det ligger gode samlinger av andre symboler rundt hjulet du vil spinne på nytt.

Bare vær oppmerksom på at det kan koste mye penger, og potensielt gi et høyere tap. En toppgevinst på 60 000 mynter er ikke all verden, så for dere som jakter de store utbetalingene kan det være andre automater som er mer verdt pengene.

BONUS: 100% opptil 10000kr
Spill nå‏