gift

Winter Berries

Winter Berries er en delikat, vinterlig bærautomat fra Yggdrasil. Automaten er spekket med funksjonersom wilds og gratis spinn. Flott grafikk, fengende musikk og gode gevinstmuligheter.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Nei
  • Linjer: 25
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Utbetaling: n/a%
  • Programvare: Yggdrasil gaming

Winter Berries på nett

Yggdrasil Gaming er kanskje ikke den utvikleren vi har hørt aller mest til i tilknyttning til spilleautomater. Men det er likefult en utvikler det er vel verdt å få opp øynene for. Spilleutomatene deres kombinerer design og funksjonalitet på en unik måte og som resulterer i en helt unik spillopplevelse.

I videoautomaten Winter Berries er frukt byttet ut med delikate bær, som pryder et flott vinterlandskap lyst opp av nordlys. Legg også merke til musikken, finsk polka, som allerede har blitt en hit på nettet. Yggdrasil spiller her på lokale røtter, samtidig som de klarer å skape en spilleautomat med universell relevans. Spill Winter Berries online og bli med på denne helt spesielle reisen.

Hvordan spille Winter Berries?

For spillere som er vant til spilleautomater fra Net Entertainment, Microgaming og Betsoft er det naturlig at det oppleves som litt annerledes på Winter Berries. Utviklerne har som regel en standard måte å sette opp automatene på, i så måte også Yggdrasil gaming. Forandring fryder, og du vil ha små problemer med å forstå hvordan det hele gjøres på Winter Berries på nett.

Som de fleste andre har de egne knapper for å styre myntverdi og du plasserer raskt innsatsen før du er klar til å gå i gang. Det er også interessant å merke seg auto-spinn knapp med helt opp til 1000 autospinns, noe som er relativt sjelden kost på spilleautomater– men vi liker det!

Når spillet har startet kan du begynne å glede deg til å bli introdusert til noen helt nye funksjoner på spilleautomaten. Freeze og re-spinn funksjonen er den mest unike og starter når du får frem tre like symboler. Da vil symbolene bli klistret sammen og bli værende i et ekstra spinn. Klarer du å få frem flere like symboler vil de automatisk klistre seg i bærklyngen og igjen generere et nytt respinn.

Slik vil det fortsette helt til det ikke dukker opp flere like symboler. Winter Berries har også en unik multiplikator som aktiviseres når det oppstår identiske symboler på en hel rad på spilleautomaten. Her kan du få helt opp til 5x gevinsten.

Gitt ut i samme tidsrom som spilleautomaten Wild Water’s fra Netent, har disse lite tilfelles bortsett fra at de begge er fantastiske video automater vel verdt å prøve.

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Vi kjenner ikke til noen spesielle bonuser eller Winter Berries free spins. Men ettersom Yggdrasil sin spilleautomat garantert kommer til å bli lagt merke til skal vi ikke se bort i fra at det vil havne i casinoene sine kampanjer.

Det beste tipset er derfor å følge godt med og se hva som måtte komme. Du kan uansett spille Winter Berries gratis her på siden, som er en fin sjanse til å sette deg inn i hvordan spillet fungerer.

Mer om spilleautomat bonuser her.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Winter Berries?

Winter Berries er ikke en jackpot-automat. Det betyr likevel ikke at du ikke kan vinne bra med penger på sloten. De gule bærene har høyest utbetaling og kan gi deg 500 mynter ved 5 like symboler.

Hvis Freeze og Re-spin funksjonen er i det gode hjørnet kan flere slike kombinasjoner oppstå samtidig og da begynner det å bli hyggelig. Legger du til en god multiplikator nærmer det seg svært hyggelig. For full oversikt over utbetalinger ta en titt på utbetalingstabellen.

Du kan lese mer om jackpoter og norske spilleautomater på hjemmesiden vår.

Konklusjon

Vi må innrømme at vi ikke har hatt mye kjennskap til Yggdrasil Gaming som spillautomat utvikler. Men etter å ha prøvd Winter Berries har vi latt oss forføre og blitt helt oppslukt i det de presenterer.

Fra den fengende polkamusikken tar imot oss til det vakre designet og unike funksjonene blir vi som sugd inn av nordavinden og bare får lyst til å fortsette å fortsette på spilleautomaten. Hvis du ikke har prøvd Winter Berries er det ingenting å lure på og bare sette i gang med det samme direkte hos Vera John.

SPILL NÅ